Speur en detectiediensten

Ronin levert niet alleen speur en detectie honden. Wij bezitten zelf ook honden die ingezet kunnen worden op verschillende werkgebieden. Voor zowel zakelijke als particuliere basis.

14484934_690880051063740_1956807502104418906_n

BEDWANTSEN

De bedwants is een steeds vaker voorkomend probleem. Zowel bij particulieren als bedrijven. Hotels, vakantiewoningen, boten en vrachtwagens kunnen door onze honden doorzocht worden. Wij hebben hier voor een aantal honden specifiek getraind. De bedwants geeft een specifieke geur af, die onze honden al bij binnenkomst opvangen. Zo is er snel duidelijkheid en kan het probleem zo snel mogelijk aangepakt worden door ongedierte bestrijding. 

SCHIMMELS

Schimmels in huis zijn een veel voorkomend probleem. Maar vaak slecht te detecteren. Wij hebben speciaal opgeleide honden die exact kunnen aanwijzen waar het probleem zit. 

Ook bij aankoop van een nieuwe woning is dit aan te raden. Schimmel is een veel voorkomend verborgen gebrek.

Neem contact op voor meer informatie.

NARCOTICA

Drugs is nog steeds een groot probleem in Nederland. Onze honden kunnen dit opsporen. Voor politie, douane en defensie, maar ook particulieren en middelbare scholen maken gebruik van onze diensten.

EXPLOSIEVEN

Het opsporen van explosieven is een zeer nauwkeurige behendigheid. Onze honden zijn zeer goed getraind om dit op een veilige en verantwoorde manier te kunnen doen. 

Dit team van honden en begeleiders is beschikbaar voor beveiligingsbedrijven en overheidsdiensten.

Andere mogelijkheden met onze honden

MENSELIJKE RESTEN

GAS

VERMISTE PERSONEN

BRANDSTOF NA BRAND (ARSON)

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen: