Speur en Detectie Diensten

Ronin traint en levert niet alleen speur en detectie honden: we hebben ook detectie en speur diensten.

De volgende stoffen kunnen opgespoord worden:

  •         Explosieven/vuurwerk
  •        Narcotica
  •        Menselijke resten
  •        Mensen (slachtoffer/vermist) door vrij zoekende of speurhonden
  •        Voorwerpen door mensen aangeraakt
  •        Bedwants/bedwantsen
  •        Schimmels
  •        Gas
  •       Brandstof na brand (arson)

Explosieven detectie:

Explosieve detectie teams zijn beschikbaar voor beveiligsbedrijven en overheids diensten.Vraag naar de mogelijkheden op ronindogs@gmail.com.

Narcotica detectie:

Narcotica detectie teams zijn beschikbaar voor beveiligingsbedrijven en overheids diensten. Vraag naar de mogelijkheden op ronindogs@gmail.com.

Bedwants detectie:

Bedwantsen, of wandluis (eng; Bedbugs), zijn kleine beestjes die door je bed kruipen en leven van jouw bloed. Deze beestjes komen steeds vaker voor en zorgen voor jeukende rode bulten. Bedwantsen zijn kleine bruinkleurige parasitaire insecten van ongeveer 5 mm groot. Ze leven voornamelijk in het donker en komen tevoorschijn als je slaapt. Daarom vind je ze vooral in en rondom je bed. Door hun ovaalvormige lichaam kruipen ze erg makkelijk tussen je lakens, je lattenbodem of in de spleten van je matras. Bedwantsen vermenigvuldigen zich snel. Ze komen vooral voor op plekken waar veel en afwisselend mensen bij elkaar komen. Denk maar aan hotels, slaapzalen en pensions of openbare plekken als bioscopen en treinen. Er wordt tegenwoordig ontzettend veel gereisd over de hele wereld. Hierdoor verspreidt ook de bedwants zich. Ze worden vanuit hotelkamers makkelijk meegenomen in koffers en kleding en komen zo op andere plekken.

De bedwants kan prima opgespoord en of bevestigd  worden door speciaal door ons getrainde honden. Wij hebben al verschillende jaren ervaring met het opsporen van dit toch wel lastig insect in hotels, boten, vakantie woningen en gewone woningen tot en met vrachtwagens.

Voor de duidelijkheid we zijn geen ongedierte bestrijdingsfirma en hebben ook geen financiële belang bij wel of niet aantreffen van de bedwants. wij zijn dus geheel onafhankelijk ,iets wat in onze ogen zeer belangrijk is.

We hebben wel directe banden met een Specialist op ongedierte gebied zodat we u wel eventueel advies kunnen geven op WAT NU??????

Het mag duidelijk zijn dat ook deze specialist ( https://kibo-ongedierte.eu ) ook geen financiële banden heeft met bestrijders.

Vraag naar de mogelijkheden voor detectie  van dit beestje ronindogs@gmail.com.

Speuren en zoeken naar mensen, mensen geur en menselijke resten:

Ronin traint en heeft honden teams voor Search and Rescue ( SAR ) en traint naar internationale standaard Heeft u ondersteuning nodig als organisatie of particulier contacteer ons dan op ronindogs@gmail.com.

Schimmels/Gas/Brandstof na brand (arson):

Wij gaan verschillende honden trainen op deze stoffen. Heeft u vragen of heeft u een hond of team nodig op een speciale stof vraag dan naar de mogelijkheden ronindogs@gmail.com