Cursusaanbod particulier

Vanaf nu zijn er ook particuliere cursussen te volgen bij RONIN dogtraining.

Door de jaren heen is er een steeds grotere vraag gekomen naar trainingen/cursussen voor particulieren en hun honden.

Met onze jarenlange ervaring, kennis en passie hebben we daarom een mooi cursusaanbod gecreëerd om aan deze vraag tegemoet te komen en onze eigen RONIN trainingsmethode met deze enthousiaste hondeneigenaren te delen.

Wij hebben een geheel eigen ontwikkelde trainingsmethode, de RONIN-methode, die uiterst succesvol is, maar bovenal heel erg plezierig is voor de hond. 

Wij trainen volledig op basis van positieve beloning, dus voor zowel baas als hond is het prettig en fijn bezig zijn met elkaar.

Al onze cursussen worden gegeven in kleine groepjes. Omdat wij weten dat elke hond uniek is en leert op zijn eigen tempo vinden wij individuele aandacht zeer belangrijk en hier is dan ook alle ruimte en tijd voor binnen de cursus.

De cursussen worden allemaal gegeven in de omgeving van Breda op een afgesloten terrein met veel ruimte.

bekijk eens rustig ons cursusaanbod en graag tot ziens

gefeliciteerd! Als je interesse hebt in deze cursus mag je binnenkort een nieuw gezinslid verwelkomen!

In deze cursus helpen we je in 10 lessen op weg om een stabiele en sterkte basis te leggen voor een fijne gezinshond.

Per jaar voeden wij zelf gemiddeld 30 pups voor professionele doeleinden op en we delen graag onze kennis, ervaring en passie om jouw pup ook de beste start te geven voor een fijn leven binnen je gezin.

In kleine groepjes en met veel individuele begeleiding leren we jou en je hond elkaar te begrijpen. 

voor meer informatie puppy cursus

Onze gehoorzaamheidscursus is het perfecte vervolg op de puppy cursus!

Nu in de puppy cursus een goede en stabiele basis is gelegd voor jou en je pup en je het gedrag en de behoeftes van je hond steeds beter begrijpt is het tijd om aan de slag te gaan met commando’s. Dat doen we in deze 10 weekse gehoorzaamheidscursus.

Zoals je van ons mag verwachten leer je in deze cursus ook weer meer over de psychologie van de hond en hoe je je hond het beste kunt begeleiden in verschillende situaties die je tegen zult komen tijdens het opgroeien van je pup. 

voor meer informatie gehoorzaamheidscursus

Ben je op zoek naar een toffe activiteit samen met je hond? Een activiteit die je hond mentaal uitdaagt en de band tussen jou en je hond versterkt? Dan is detectie echt een aanrader.

Het doel van detectie is het kunnen vinden van een specifieke geurbron in een willekeurige omgeving. Ooit alleen weggelegd voor politiehonden, maar nu ook steeds populairder onder particulieren. En wij begrijpen helemaal waarom. Het is een leuke en uitdagende manier om bezig te zijn met je hond. Wij trainen onze professionele honden al jaren volgens onze eigen RONIN-methode en delen graag onze kennis en ervaring met jou en je hond in deze cursus.

Voor meer informatie Detectie || basis

 

Dit is onze stoere en uitdagende vervolg cursus detectie. Nu de hond geur kan herkennen en uit een rij voorwerpen kan aanwijzen, is het tijd voor de volgende uitdaging!

In deze cursus leert de hond geuren te herkennen in elke willekeurige omgeving.

we gaan aan de slag in verschillende omgevingen en voertuigen.

voor meer informatie Detectie || omgeving & voertuigen

Ben je op zoek naar een uitdagende activiteit om samen te doen met je hond?  Speuren || basis

Hebben jij en je hond de smaak te pakken met speuren? Wij begrijpen dat maar al te goed! Speuren met je hond is gewoon heel erg tof. Om jullie verder te helpen ontwikkelen in speuren hebben we daarom deze leuke vervolgcursus op ons programma gezet.

In deze cursus wordt de uitdaging groter en de sporen langer. Maar de hond leert ook sporen volgen van verschillende personen.

 

 

voor meer informatie Speuren || basis 2

Heb je onze speur cursus 1 & 2 doorlopen? Of zijn jij en je hond al ervaren op het gebied van speuren en zoeken jullie nieuwe uitdagingen en nog meer kennis? Dan is dit de cursus voor jullie.

Met onze passie en ervaring gaan we jou en je hond nog verder helpen ontwikkelen en uitdagen. 

De hond gaat in deze cursus de speur conditie verder opbouwen en de uitwerkkracht vergroten. 

De sporen worden langer, ouder en worden uitgezet in afwisselende omgevingen. 

voor meer informatie Speuren || gevorderden