Lessen en trainingen

Door onze ervaring in honden te trainen voor in de praktijk hebben we een enorme kennis opgebouwd over hoe je een werkhond het doeltreffendst traint.

Heel frappant is dat we eigenlijk enorme afstand gecreëerd hebben van de normale toegepaste training ‘s technieken die normaal gezien worden of geassocieerd worden met politie honden.

Door een goed voorbereide training is conflict in de naarste zin van het woord niet nodig.

De laatste jaren zijn onze Patrol honden niet bloot gesteld aan fysieke correcties ( pijnprikkels)

Deze trainingsmethode gaan we met u delen doormiddel van lessen en trainingen die we gaan geven.

 

 

Speurhond en detectiehond training.

Voor particulieren en prive sector

Ronin traint speurhonden en detectie honden voor politiedepartementen.

Wij hebben een naam opgebouwd in het buitenland bij politiedepartementen waar speuren naar verdachten over lange afstanden bijna dagelijks werk is.

De methode die we gebruiken stelt de hond in staat om over lange afstand en elke ondergrond te speuren met enorme gedetailleerdheid om kleine voorwerpen te vinden of om voortvluchtigen of zoekgeraakte personen op te sporen.

Ook onze manier van  het aanleren en onderhouden van detecteren naar Narcotica, explosieve en menselijke resten word door dezelfde politie departementen zeer gewaardeerd ivm het bewezen succes van deze honden op straat tijdens zoekacties.

 

Deze trainings technieken stellen wij ook ter beschikking aan de prive sector zoals beveiliging, ongediertebestrijding , makelaars, Search And Rescue en prive detectieves

Heeft uw of uw klant behoefte aan detectie van bijvoorbeeld Explosieve , Narcotica ,bedwantsen , menselijke resten of slachtoffers dan kunnen wij u helpen hier u en uw hond voor te trainen.

Stuur een mail en vraag info over trainingen of andere mogelijkheden.

 

Omdat speuren en detectie ook een heel leuke bezigheid is voor elke hond geven wij ook workshops en lessen in Nederland voor particulieren.

 

Wij geven les in.

Speuren:

Praktijk speuren.

IGP speuren ( eigen velden beschikbaar)

KNPV speuren

 

Detectie:

Alle stoffen welke gebruikt in het zogenaamde recreatief of sport detecteren.

Zowel indoor als outdoor.

 

Interesse? Stuur ons een mail of houd u onze agenda in het oog.

ronindogs@gmail.com