Detectie || basis

Ben je op zoek naar een toffe activiteit samen met je hond? Een activiteit die je hond mentaal uitdaagt en de band tussen jou en je hond versterkt? Dan is detectie echt een aanrader.

Het doel van detectie is het kunnen vinden van een specifieke geurbron in een willekeurige omgeving. Ooit alleen weggelegd voor politiehonden, maar nu ook steeds populairder onder particulieren. En wij begrijpen helemaal waarom. Het is een leuke en uitdagende manier om bezig te zijn met je hond. Wij trainen onze professionele honden al jaren volgens onze eigen RONIN-methode en delen graag onze kennis en ervaring met jou en je hond in deze cursus.

We gaan  aan de slag in kleine groepjes met veel individuele begeleiding. Elke hond is uniek en leert op zijn eigen tempo. Daar is alle ruimte en tijd voor.

Aan het einde van deze cursus is de hond in staat om een geur te kunnen herkennen en uit een rij voorwerpen het juiste voorwerp met doelgeur te kunnen aanwijzen. De basis voor detectie is nu gelegd en daar gaan jij en je hond heel veel plezier aan beleven.

De hond wordt mentaal uitgedaagd en de band tussen hond en baas wordt enorm versterkt.

ga de uitdaging aan en laat onze kennis, ervaring en enthousiasme jullie helpen en inspireren.

Schrijf je nu in hondswijz@gmail.com

 

Aan het einde van deze cursus:

  • kan de hond een geur herkennen
  • kan de hond de doelgeur aanwijzen in een rij met voorwerpen

 

Heb je de smaak te pakken na deze beginnerscursus, wat wij natuurlijk   helemaal begrijpen, dan is het logische vervolg onze cursus Detectie || omgeving & voertuigen.

Hierin gaan we de hond verder uitdagen in verschillende omgevingen en voertuigen. een fantastische nieuwe uitdaging.

CONTACT:

Netherlands: 0031 6 53 40 43 59
Email: ronindogs@gmail.com

For our English website go to: https://www.ronindogtraining.com

Scroll naar boven