BALANCED hondenbrok

hoogwaardig 50% vlees pure ingrediënten  graanvrij

Een hoogwaardige voeding met de juiste voedingstoffen is essentieel voor een gezonde en vitale hond. Een glazende vacht, een gezonde huid, een gezond, sterk gebit en een natuurlijk afweersysteem is zeer belangrijk voor de hond. In elke fase van zijn leven.

Wij weten dat bij Ronin als geen ander. Voeding is een van de belangrijkste onderdelen van ons werk. En het vinden van de juiste voeding is tussen al het aanbod een ware uitdaging. 

Bij ons op de kennel groeien pups op tot volwassen honden en door onze ervaring weten we exact wat de juiste voeding doet met een hond. Immers zien we direct de resultaten steeds maar weer in onze eigen kennels en aan de honden die voor ons en Politie departementen aan het werk zijn.

Wij voeren uitsluitend BALANCED hondenbrok van http://www.balanced-dogfood.nl want juiste voeding is voeding waar je goede resultaten mee haalt en blijft halen in je kennels en daarbuiten , niet wat het beste verkoopt en de beste resultaten voor de financiële statistieken bij het merk haalt.

Zeer hoogwaardig, graanvrij, 45-50% puur vlees/vis en pure ingrediënten. Precies zoals het nodig is in de voeding van de hond.

In onze kennel krijgen onze honden uitsluitend deze brokken

Wij waren en zijn groot voorstander van vers vlees echter is een levenslang vers vlees menu niet haalbaar voor de werkhond die internationaal en nationaal werkt dus niet altijd in de zelfde situatie zit ( bijvoorbeeld tijdens een inzet bij een ramp of dagenlange zoektocht kun je geen verse voeding meenemen voor je werkhond)

Zoekt u het beste voer voor uw  hond? Zoek dan niet verder 

Mail naar ronindogs@gmail.com

hierna kunt u het op afspraak af komen halen.

Ook voor meer informatie en advies over voeding kunt u altijd contact opnemen. 

Zeer hoogwaardig, 45-50 % puur vlees/vis, graanvrij en alleen maar pure ingrediënten. De beste keuze voor de actieve hond.

Balanced droogvoer
Balanced hondenbrok
Het beste voer voor de actieve hond.
Balanced droogvoer
Het beste voer voor de actieve hond.
Previous
Next
Scroll naar boven