kennel manager

Hans Talboom

maak kennis met

onze Kennel manager

Maak kennis met Hans Talboom, onze kennelmanager. Na een intensieve, interne opleiding van 8 maanden door Ron zelf is Hans sinds begin 2020 onze sterke aanwinst op de werkvloer. Hij geeft leiding aan de kennelmedewerkers, is verantwoordelijk voor de particuliere cursussen, is pakwerker en traint de professionele werkhonden voor detectie, speuren en bijtwerk. Hij is net zo dynamisch als de honden die we trainen en opleiden.

Na een carrière van ruim 25 jaar bij defensie als sportinstructeur en opleider kunnen we met trots zeggen dat Hans een van onze toptrainers van de particuliere cursussen is. De nodige ervaring van zijn eigen privé herders, de gevolgde opleidingen, zijn kritische blik, enthousiasme en de passie en liefde voor zijn werk maken hem tot een prettige, kundige en succesvolle trainer voor jou en je hond.  

Hans Talboom

Overview

Kennel manager

Pakwerker

Trainer

Cursusleider

 

hoe het voor mij ooit begon...

zo’n 32 jaar geleden nam ik mijn eerste werkhond in huis. Een herplaatser. Een volledig opgeleide KNVP Mechelse herder. Het plezier en de interesse in werkhonden was gewekt.

Toch volgden hierna eerst nog een aantal andere honden, maar in 2018 kwam er opnieuw een mechelse herder. Nu een pup. Vol enthousiasme en plezier begonnen Jermo en ik aan diverse cursussen bij verschillende hondenscholen. Ik kwam hier tot verschillende inzichten, vooral over wat mij niet aan stond en het gevoel dat we iets misten in de cursussen.

En toen kwam er een advertentie voorbij  van Ronin dogtraining; een vacature voor pakwerker en trainer.

Niet perse een nieuwe cursus of uitdaging voor mijn hond, maar voor mijzelf dus. Mijn interesse was gewekt en een kennismaking met Ron volgde.

De uitleg over de Ronin trainingsmethode klopte. Om de kennis en passie van Ron kun je niet heen.

Het gebruiken van de natuurlijke driften van de hond zonder dwangmiddelen maar juist met een beloningssysteem gaf mij de bevestiging en overtuiging dat deze trainingsmethode efficiënt en diervriendelijk is. Het is de enige goede en juiste trainingsmethode waar ik volledig achter sta.

En zo begon ik naast mijn baan bij defensie aan een opleiding tot hondentrainer bij dit mooie bedrijf. Om vervolgens een mooie carriereswitch te maken en elke dag te doen wat ik het liefst doe. Onze top honden klaarstomen voor een mooie toekomst.

Hans Talboom,
kennelmanager RONIN dogtraining

Vragen of meer informatie?
neem contact op met Hans Talboom

Ronindogs@gmail.com

Balanced DOG TRAINING On Instinct And Drive

RONIN Trainingsmethode. Uitsluitend Op Basis Van Positieve Beloning

CONTACT:

Netherlands: 0031 6 53 40 43 59
Email: ronindogs@gmail.com

For our English website go to: https://www.ronindogtraining.com